Uutiset

Tiedote yrityskaupoista

Kotipalvelu Jennyn liiketoiminta on myyty Koti- ja Hoitopalvelu Aada Oy:lle. Koti- ja Hoitopalvelu Aada Oy on Kärsämäkinen hoiva- ja siivouspalveluja tuottava yritys. Yrityksen toimitusjohtaja ja omistaja (100 %) on Jenny Karvola.
Kauppa on tehty 31.1.2023 ja olemassa oleviin sopimuksiin ei tule muutoksia. Uudelle yhtiölle on haettu nimenmuutosta patentti- ja rekisterihallitukselta. Nimenmuutos tulee myöhemmin astumaan voimaan: Kotipalvelu Jenny Oy.
Yhtiön kotipaikaksi on muutettu Nivala. Nivalassa on päätoimipaikkamme ja sivutoimipisteet ovat
Haapavedellä ja Kärsämäellä.
Kaikki entinen toiminta jatkuu ennallaan. Kaikki työntekijät jatkavat töissä uudessa yhtiössä.
Laajennamme toimintaamme: tuotamme jatkossa omaishoitajien vapaapäiviä sekä kotisairaanhoitoa.  Tiedotamme näistä myöhemmin.

Toimintamme laajenee Haapavedellä ja Pyhäsalmella

Kotipalvelu Jenny on ostanut 23.5.2022 Siivouspalvelu Mustapään liiketoiminnan Haapavedellä. Kotipalvelu Jenny tarjoaa vanhoille ja uusille asiakkaille jatkossakin laadukasta ja asiakkaan tarpeista lähtevää kotipalvelua sekä siivouspalveluja yksityisille ja yrityksille Haapavedellä ja sen lähikunnissa. Katso uutinen TÄSTÄ.

Pyhäsalmella Kotipalvelu Jenny toimii Virkkulankylän emäntänä 1.7.2022 alkaen hoitaen sosiaalisen isännöitsijän tehtävät. Tulevalta toiminnalta odotamme mukavia kohtaamisia ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Haluamme aidosti olla läsnä asukkaita varten sekä olla heidän toiveidensa ja luottamuksensa arvoinen. Kotipalvelu Jenny tuo osaamisensa ja toimintansa keskelle Pyhäjärven asukkaita. Virkkulakoti saa meistä ahkeran, sosiaalisen ja toimeliaan talon hengettären. Asetamme omat tavoitteemme korkealle ja toivomme, että asukkaat viihtyvät Virkkulakodissa. Yrityksemme palveluntarjonta on laaja ja kokemus tällaisesta työstä on hyvällä pohjalla. Pystymme organisoimaan laajasti toimintaa asukkaiden ympärille. Otamme ohjat käsiimme ja toteutamme emännän virkaa Virkkulakodissa hymyssäsuin. Katso Virkkulankylän esite TÄSTÄ ja asuntoesite TÄSTÄ.

Tilaa Kotipalvelu Jennyn Tiernapojat pikkujouluihin esiintymään: