Uutiset

Uusi vuosi 2024

Vuosi 2024 on lähtenyt käyntiin Kotipalvelu Jennyllä mukavan vauhdikkaasti ja työntäyteisesti. Hyvinvointialue Pohde on kutsunut meidät tuottamaan palvelua useille uusille asiakkaille. Olemme vastanneet kutsuun myöntävästi  ja tästä johtuen olemme voineet palkata lisää väkeä töihin.
 
Pohde edellyttää palveluntuottajilta A luottoluokitusta. Yrityksemme Kotipalvelu Jenny sekä Koti-ja Hoitopalvelu Aada yhdistyivät keväällä 2023, jonka johdosta osakeyhtiön luottoluokitus on vielä B. Joulukuussa 2023 Pohde teki meille riskianalyysin ja laajan tarkastuksen, jonka johdosta meidät on hyväksytty palveluntuottajaksi Pohteelle. Osakeyhtiön tilinpäätös oli miinus-merkkinen, mutta toiminimen tilinpäätös oli merkittävästi plussalla, tästä kokonaisuutena olemme plussan puolella ja on hyvä lähteä kohti uusia haasteita. Pohde edellyttää, että yrityksen talouden tulee olla kunnossa. 
 
Pohteen töiden lisäksi, teemme paljon yritysiivouksia sekä palveluja mm. yksityisille kotitalouksille. Arvonlisäverottoman palvelun tuottamiseen tulee olla hyväksyntä Pohteelta.
 
Useampi työntekijämme on aloittanut lähihoitajakoulun oppisopimuksella työn ohessa. Yhteistyö eri tahojen välillä sujuu hyvin. Meillä työtä tehdään hyvällä mielellä ja hymyssä suin. 
 
Asiakas on meille tärkein ja tahdomme palvella- ja tehdä työn parhaalla mahdollisella tavalla, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen sekä rinnallakulkien. Kultaisella sydämellä ja lämpimällä läsnäololla kuten sloganissamme sanotaan. 
 
Hyvää uutta vuotta kaikille, toivomme saavamme olla luottamuksenne arvoisia
 
-Jenny Karvola-

2 vai 15 vuotias

Kotipalvelu Jenny, ensiaskeleet vasta ottanut lapsonen vai rippikoulun käynyt nuori?

Kesä on jo pitkällä, keskikesän juhla ja yötön yö häämöttää. Me Kotipalvelu Jennyllä olemme tehneet ahkerasti töitä. Jopa niin ahkerasti, että emme kiireen keskellä ole muistaneet juhlistaa merkkipäiväämme. Itseasiassa mietin, olisiko se 2 vuotis- vai 15-vuotis juhlapäivä? Yrittäjien lehdessä oleva onnitteluteksti muistutti minua asiasta.

Kotipalvelu Jenny on aloittanut toimintansa kesäkuussa 2021, eli täyttäisi tänä kesänä 2 vuotta. Mutta Kotipalvelu Jenny Oy, on yrityksemme uusi nimi ja on aloittanut toimintansa Koti- ja hoitopalvelu Aadana 16.6.2006. Sittemmin nimi on vaihdettu Kotipalvelu Jenny Oy:ksi ja täyttää tänä kesänä 15 vuotta. Yritys on vaihtunut henkilöyhtiöstä osakeyhtiöksi ja tämä osakeyhtiömme on siis rippikouluiässä. Luottakaamme siis siihen, että 15-vuotis syntymäpäivät olivat viime viikolla.

Takana on pitkä taival kotipalvelua tuottaen. Suuret kiitokset Annelle, kun olet Aadan perustanut ja Minnalle, kun luotsasit pitkään yritystä. Nyt ruorissa Jenny ja kohti uusia tuulia suunnitelmallisesti lipuen kuljemme. Toki vanhat tutut virrat meitä turvallisesti kuljettavat.

Työtä on paljon, olemme siitä hyvin kiitollisia. Pyrimme löytämään lisää helmiä työyhteisöömme. Rekrytointi on varmasti pysyvä, jo totuttu tapa. Tuotamme laadukasta monipuolista kotipalvelua sekä monipuolisesti siivoustöitä yrityksille ja kotitalouksille.

Näiden rippijuhlien jälkeen kohti aikuisuutta, otamme luottavaisin mielin lisää syystuulta siipiemme alle ja pyrimme lentoon kohti aikuisuutta kotihoidon käynnistymistä sekä omaishoitajien vapaiden tuottamista.

Olen suunnattoman kiitollinen tästä työyhteisöstä, tästä työstä, asiakkaistamme ja kaikesta yhteistyöstä sidosryhmiemme kanssa. Kakkukahvit joimme tänään Leenan valmistuttua hoiva-avustajaksi. Olkoon nämä Leenan tarjoamat makeat kahvit 21.6.2023 ja juhannusruusut pöydällä samalla tämän rippijuhlan kahvit. Kiitos niistä ja onnea vielä Leena!

Sydänlämpöiset kiitokseni teille kaikille välitän ja toivotan rauhallista ja ihanaa juhannusta

”kultaisella sydämellä ja lämpimällä läsnäololla”

🧡 Jenny 🧡

Vastuullisuuden tekijä

Kotipalvelu Jenny osallistui ViVa-vastuullisuusvalmennukseen ja yritykselle on myönnetty Vastuullisuuden tekijä -osaamismerkki.


Omassa toiminnassamme vastuullisuuden osa-alueista tärkeimpänä pidämme sosiaalista vastuuta. Meille se tarkoittaa kiireetöntä asiakaslähtöistä toimintaa, jossa asiakas huomioidaan vahvasti täydellä luottamuksella ja rehellisyydellä. Pidämme asiakkaan puolta.


Kattavalla palvelutarjonnalla haluamme taata asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua rautaisten ammattilaisten voimin. Jotta me voimme olla avuksi asiakkaillemme, pidämme hyvää huolta myös koko henkilökunnan hyvinvoinnista.

Tiedote yrityskaupoista

Kotipalvelu Jennyn liiketoiminta on myyty Koti- ja Hoitopalvelu Aada Oy:lle. Koti- ja Hoitopalvelu Aada Oy on Kärsämäkinen hoiva- ja siivouspalveluja tuottava yritys. Yrityksen toimitusjohtaja ja omistaja (100 %) on Jenny Karvola.
Kauppa on tehty 31.1.2023 ja olemassa oleviin sopimuksiin ei tule muutoksia. Uudelle yhtiölle on haettu nimenmuutosta patentti- ja rekisterihallitukselta. Nimenmuutos tulee myöhemmin astumaan voimaan: Kotipalvelu Jenny Oy.
Yhtiön kotipaikaksi on muutettu Nivala. Nivalassa on päätoimipaikkamme ja sivutoimipisteet ovat
Haapavedellä ja Kärsämäellä.
Kaikki entinen toiminta jatkuu ennallaan. Kaikki työntekijät jatkavat töissä uudessa yhtiössä.
Laajennamme toimintaamme: tuotamme jatkossa omaishoitajien vapaapäiviä sekä kotisairaanhoitoa.  Tiedotamme näistä myöhemmin.

Toimintamme laajenee Haapavedellä ja Pyhäsalmella

Kotipalvelu Jenny on ostanut 23.5.2022 Siivouspalvelu Mustapään liiketoiminnan Haapavedellä. Kotipalvelu Jenny tarjoaa vanhoille ja uusille asiakkaille jatkossakin laadukasta ja asiakkaan tarpeista lähtevää kotipalvelua sekä siivouspalveluja yksityisille ja yrityksille Haapavedellä ja sen lähikunnissa. Katso uutinen TÄSTÄ.

Pyhäsalmella Kotipalvelu Jenny toimii Virkkulankylän emäntänä 1.7.2022 alkaen hoitaen sosiaalisen isännöitsijän tehtävät. Tulevalta toiminnalta odotamme mukavia kohtaamisia ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Haluamme aidosti olla läsnä asukkaita varten sekä olla heidän toiveidensa ja luottamuksensa arvoinen. Kotipalvelu Jenny tuo osaamisensa ja toimintansa keskelle Pyhäjärven asukkaita. Virkkulakoti saa meistä ahkeran, sosiaalisen ja toimeliaan talon hengettären. Asetamme omat tavoitteemme korkealle ja toivomme, että asukkaat viihtyvät Virkkulakodissa. Yrityksemme palveluntarjonta on laaja ja kokemus tällaisesta työstä on hyvällä pohjalla. Pystymme organisoimaan laajasti toimintaa asukkaiden ympärille. Otamme ohjat käsiimme ja toteutamme emännän virkaa Virkkulakodissa hymyssäsuin. Katso Virkkulankylän esite TÄSTÄ ja asuntoesite TÄSTÄ.

Tilaa Kotipalvelu Jennyn Tiernapojat pikkujouluihin esiintymään: