Palvelut

Kotipalvelu Jenny tarjoaa entisajan kodinhoitajan palveluja kaikenikäisille ja kaikille niitä tarvitseville ikään, terveystilaan tai perhetilanteeseen katsomatta – Kultaisella sydämellä ja lämpimällä läsnäololla.

Asiakkaitame ovat esim. lapsiperheet, ikäihmiset, vammaiset, tilapäiset toipilaat, työssäkäyvät yksinasuvat, työikäiset lapsettomat pariskunnat sekä allergikot. Tarjoamme palvelujamme sekä yksityisille henkilöille että yrityksille ja yhteisöille sekä hoivakodeille.

Meillä on töissä eri alan osaajia ja rautaisia ammattilaisia, jotta voimme vastata asiakkaiden monenlaisiin tarpeisiin hyvin lyhyelläkin varoitusajalla.

Palvelujamme

 • Kotihoito
 • Omaishoitajan vapaiden tuuraus
 • Kodinhoitajapalvelut ja kotiapu
 • Lapsiperheiden kotipalvelu
 • Vaate- ja pyykkihuolto
 • Henkilökohtainen avustus
 • Kotiin tuotettavat tukipalvelut
 • Kylvetyspalvelu
 • Kauppa-asiointi- ja saattajapalvelut
 • Sosiaalista kanssakäyntiä edistävät palvelut
  • Ikäihmisten ulkoilutus ja viriketoiminta 
  • Musiikkituokiot
  • Muistelutuokiot
  • Rentoutustuokiot
 • Siivouspalvelut
  • Kotisiivoukset
  • Allergiasiivoukset
  • Muuttosiivoukset
  • Siivoukset yrityksille
 • Muut kotityöt
  • Pihatyöt
  • Rännien puhdistukset
  • Lumityöt käsin

Palvelut omaisille

Alkaen 33,60 € alv 0% / tunti

Asutko kaukana läheisistäsi? Asuuko läheisesi toimialueellamme? Oletko mahdollisesti omaishoitaja ja työtä on paljon? Mikäli tarvitset apua läheisesi asioiden hoidossa, olipa kyse kela-asioiden-, pyykkihuollon-,  ruokahuollon-, kodin siivouksen,- saattaja-apuna sairaalaan tai laboratorioon tai vaikkapa viranomaisasioiden hoitamisesta; käänny puoleemme, me olemme täällä teitä varten.

Teemme työtä teille ja läheisillenne kultaisella sydämellä ja lämpimällä läsnäololla. Tuetaan yhdessä läheisesi arki.

Saattajapalvelu

Alkaen 33,60 € alv 0% / tunti

Tarvitsetko läheisillesi saattajapalvelua; esimerkiksi poliklinikkakäynnille, silmälääkärille, hammashoitolaan, laboratorioon tai vaikka sukuloimaan? Voit tilata meiltä saattajan elämän eri tilanteissa.  Saattajapalveluun pystymme vastaamaan hyvinkin lyhyellä varoitusajalla. 

 

Kotihoito

Alkaen 44,10€ / tunti
 

Kotipalvelu Jenny tarjoaa kotihoitoa Pohteen alueella Pohteen maksamana sekä yksityisille itsemaksaen.

Omaishoitajien vapaat

Alkaen 44,10€ / tunti

 

Oletko saanut palvelusetelin omaishoitajan vapaille? Soita Kotipalvelu Jennylle, suunnitellaan yhdessä, että kuinka voit vapaasi käyttää. 

Ikäihmiset

Alkaen 33,60 € alv 0% / tunti

Kotipalvelu Jenny tarjoaa vanhuksille monipuolista apua arkeen sekä kotona että kodin ulkopuolella, kuten esimerkiksi asiointi- tai saattoapua kauppaan, apteekkiin tai poliklinikkakäynnille.

Yritys tarjoaa sosiaalista kanssakäyntiä edistäviä palveluja mm. juttelukaveria kahvikupin äärellä, apua ulkoiluun, leipomiskaveria, siivous- tai pyykkihuoltoapua. Tarjoamme kokonaisvaltaista kylvetyspalvelua sisältäen saunotuksen, hiusten- ja kynsien leikkuun, parranajon ja ihon rasvauksen.

Kotipalvelu Jenny tarjoaa vanhuksille myös aterian valmistus- tai kuljetuspalvelua. Myös piha- ja puutarhatyöt; nurmenleikkaus, lumityöt sekä pienet remonttityöt hoituvat.

Autamme myös käytännön asioiden hoitamisessa. Esimerkiksi Kela-hakemukset, veroilmoitukset, kotitalousvähennys, pankkiasiat, apteekkiasiat yms.  Voimme yhdessä täyttää valtakirjan, jolla voimme toimittaa asiakkaan ostoksia esim. apteekista. 

Lapsiperheet

Omavastuu palvelusetelin jälkeen 8,25 € / tunti,
Itse maksaen 33,60 € alv 0% / tunti

Kotipalvelu Jenny tarjoaa käytännön apua lapsiperheille kotiin elämän eri tilanteissa, arjessa ja juhlassa, perheen kokoon katsomatta.

Kotipalvelu Jenny tarjoaa monipuolisesti apua tavalliseen arkeen, kuten mm. lastenhoitoa, siivousta, ruuanlaittoa, leipomista, vaate-ja pyykkihuoltoa.

Toimi näin:

 1. Ota yhteyttä lapsiperheiden kotipalveluun p. 044 419 5721, ti–to klo 9–11.
 2. Kun olet saanut myönteisen palvelusetelipäätöksen, voit olla yhteydessä valitsemaasi Pohteen hyväksymään yksityiseen palveluntuottajaan, jonka kanssa teet sopimuksen palvelusta. Tiedot yksityisistä tuottajista, palveluista ja niiden hinnoista löydät osoitteesta www.parastapalvelua.fi. Palveluntuottajien vertailu ei edellytä kirjautumista järjestelmään.
 3. Palvelusetelin arvo on 25,35€ / tunti. Maksat vain hinnaston mukaisen tuntiveloituksen ja palvelusetelin välisen erotuksen.
 4. Tilaa palvelu Kotipalvelu Jennystä Kaisa Hosionaholta.             Puh. 050-313 5893.
 5. Anna palvelusetelin numero Kotipalvelu Jennylle kun olet saanut päätöksen.
 6. Lapsiperheiden kotipalvelu on arvonlisäverotonta palvelua asiakkaille.
 7. Palvelusetelillä tuotettu lapsiperheen kotipalvelu ei oikeuta kotitalousvähennykseen verotuksessa.

Siivouspalvelut

Alkaen 33,60€ alv 0% / tunti

Tuotamme laadukasta siivouspalvelua kotitalouksille. 

Teemme paljon viikkosiivouksia, suursiivouksia ja ikkunanpesuja. Halutessasi voimme solmia toistuvan siivoussopimuksen, jolloin kotisi siisteystaso säilyy hyvänä ja sinulla jää enemmän aikaa esimerkiksi perheellesi, harrastuksillesi ja ystävillesi.

Kotisi siivouksen hoitaa pääsääntöisesti sama tuttu siivooja.

Yritykset

Alkaen 33,60 € alv 0% / tunti, pyydä tarjous

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista siivouspalvelua yrityksille. Käytössämme on ammattitason koneet, laitteet, pesuaineet ja tarvikkeet. Teemme ammattitaidolla peruspesut, ylläpitosiivoukset, vahaukset, ikkunanpesut; kaikki siivoustyöt mitä yrityksesi tarvitsee, jotta voitte keskittyä omaan osaamiseenne.

Meiltä saatte myös pihatyöt, nurmenajot ja lumityöpalvelun. Lisäksi voitte tilata satunnaisia apukäsiä meiltä töihin kuin töihin.

Pyydä tarjous Jennyltä! Puh: 040-664 3243

Muuttopalvelu

Alkaen 37,80 € alv 0% / tunti,
Laatikoiden vuokra 1€ kpl alv 0% / vrk,
Kilometrikorvaus 0,57€ alv 0% / km

Tuotamme muuttopalvelua avaimet käteen periaatteella.

Myös pidemmät välimatkat sekä muutot hoivakoteihin ja asuntojen tyhjennykset meiltä avaimet käteen – periaatteella. Myös kuolinpesän tyhjennykset onnistuvat meiltä.

Pakkaamme muuttotavarat laatikoihin, kuljetamme ne uuteen kotiin ja puramme paikoilleen verhoja myöten.

Siivoamme vanhan kodin ja palautamme avaimet. Helppoa!

Kierrätämme jätteet asianmukaisesti. 

Pyydä tarjous!

Pihatyöpalvelut

Alkaen 37,80€ alv 0% / tunti,
Tarvikemaksu alkaen 5€ / kerta

Talonmiehemme ja näppärät naisemme hoitavat kaikki pihatyöt. 

Voit tilata meiltä mm. talven lumityöt käsin, haravoinnit, nurmen ajot, rännien puhdistukset, pensasaidan hoidon, kesäkukkien noudon ja istutuksen tai oman kukkamaan kitkemisen. 

Kerro mitä toivot, suunnitellaan yhdessä, me toteutamme!

Vammaiset

Alkaen 33,60 € alv 0% / tunti,
Vammaispalvelun myöntämänä ilmainen palvelu

Palvelumme vammaisille mm. henkilökohtaisen avustamisen palvelut, viriketoiminta sekä osallistumismahdollisuuksia mm. luontoretket, uimahallikäynnit, terapiat ja kulttuuritapahtumat.

Kotipalvelu Jenny tarjoaa tukihenkilötoimintaa vammaisille ja tukihenkilötoimintaa tarvitseville ikään katsomatta.

Tilapäiset toipilaat

Alkaen 33,60 € alv 0% / tunti,
Sosiaalihuollon maksusitoumuksella ilmainen

Kotipalvelu Jenny tarjoaa tilapäisesti apua tarvitseville toipilaille tai hänen läheisille tai perheenjäsenilleen kaikkea käytännön apua.

Työ tehdään asiakkaan tilanteen mukaan myös sosiaalihuollon alaisena palveluna, jolloin toiminta on arvonlisäverotonta palvelua asiakkaalle. 

Viriketuokiot

Alkaen 33,60 € alv 0% / tunti / hlö,
Ryhmä alkaen 50€ alv 0%,
Isommat kokonaisuudet, pyydä tarjous

Meillä on töissä eri alan osaajia ja virikevastaavia. Tuotamme viriketoimintaa ammattitaidolla, lämpimällä läsnäololla ja kauniilla lauluäänellämme. Soitamme eri soittimia, musisoimme, tanssimme, laulamme ja soitamme yhdessä, yksin tai ryhmässä.

Tuotamme viriketuokioita yksityisille henkilöille, yhteisöille, yrityksille ja hoivakodeille.

Käytössämme on viriketyöhön paljon eri materiaaleja, kortteja ja välineitä. Ideoidaan yhdessä, luodaan elämyksiä, iloa ja valoa. 

Nautitaan elämästä kuin eläisimme viimeistä päivää!

Hinta työntekijän mukana,
käyttömaksu 5€ alv 0% / kerta
 
Pro-Aqua sähkömoottoriharjalla 2595€ sis alv 24 %

Yritys jälleenmyy saksalaista Pro-Aqua -puhdistusjärjestelmää, jolla kodin siivous on helppoa ja kevyttä ja työn tulos silminnähden huippuluokkaa. Pro-Aqua on allergisen perheen unelmalaite, jolla saa kodin sisäilman puhdistettua veden avulla kastelematta kotia. Pro-Aquan luonnonharjassuulakkeella saa kodin pinnoilta kaikki pölyt imuroitua pois katosta lattiaan ja sähkömoottoriharjalla saadaan syväpuhdistettua matot, vuoteet ja sohvat. Pro-Aqua on kotieläintalouden pelastava enkeli sen tehokkaan eläinpölyn ja eläinkarvan poistamisen ansiosta. 

Pro-Aqualla saa puhtaan ja raikkaan kodin helposti ja nopeasti.

Pro-Aqualla teemme myös suuren osan kotisiivouksista palveluasiakkaillemme.

www.pro-aqua.fi